THE FOODCOACH

Afvallen, je energiek voelen en een gezonde leefstijl ontwikkelen waarin je je lichaam voedt en niet alleen vult? Dat doe je bij The Foodcoach

Afvallen, je energiek voelen en een gezonde leefstijl ontwikkelen waarin je je lichaam voedt en niet alleen vult? Dat doe je bij The Foodcoach Gelderland!

Als natuurvoedingsdeskundige weet ik als geen ander wat jouw lichaam en geest nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren.

Orthomoleculaire therapie op basis van een speciaal op jou afgestemd voedingsplan is erop gericht je gezondheid te bevorderen of ziekteprocessen te herstellen. Dit als doel om de lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidanten, vetzuren en andere noodzakelijke voedingsstoffen.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat er een gedegen relatie bestaat tussen voeding en de gezondheid. Slechte voedingsgewoonten staan vaak aan de basis van het ontwikkelen van ziekten.
Met een orthomoleculair voedingsadvies probeer ik je zoveel mogelijk nuttige voedingsstoffen binnen te laten krijgen en zo min mogelijk voedingsstoffen die je lichaam schaden.
De voedingsplannen zijn aangepast op jou persoonlijke wensen, zoals een gezin wat mee moet eten. Het zijn vaak makkelijk te bereiden gerechten, die iedereen begrijpt.

Naast een voedingsplan (welke voor iedereen toepasbaar en leefbaar is) kun je ook terecht voor een uitgebreid bloedonderzoek. In dit bloedonderzoek worden de waarden gemeten van onder andere vitamines, mineralen, hormonen, voedselintoleranties en andere belangrijke functies. Goed om te weten als je last hebt van hormoonschommelingen, vermoeidheid of darmproblemen. Dit onderzoek kan bijvoorbeeld ook uitwijzen waarom afvallen niet lukt!
Dit is de uitkomst om “doelgericht “ te kunnen werken aan een gezond en sterk lichaam.

Juist nu is het zo belangrijk om je gezondheid te verbeteren!

Wat ik zelf iedereen adviseer een keer te doen is een detox.
Een detox is een reset van lichaam en geest. Je ontgift, valt af, je huid verbeterd en je voelt je energieker.
Deze lichte detox is erg geschikt voor mensen die zich futloos, een paar pondjes te zwaar zijn of moe voelen en is voor iedereen vol te houden.
Een detox programma kun je bij mij volgen. Je gaat je lichaam reinigen en herstellen. Deze begeleiding vindt plaats in kleine groepen en is compleet begeleid om het ultieme resultaat te bereiken.

En wat betreft afvallen?!?! 
De succesvolle resultaten van vestiging Nunspeet spreken voor zich en daarom wil ik mensen in Harderwijk en omgeving ook de kans bieden zich weer gezond en fit te voelen. Daarom open ik een tweede vestiging van The foodcoach in het pand van fit 20 in Harderwijk.

The Foodcoach is gevestigd in fit 20 in Nunspeet en gaat per 7 september ook starten bij fit 20 Harderwijk. Deze locatie aan de Daltonstraat 17 in Harderwijk is een goede aanvulling voor mensen die hier al sporten maar ook mensen die niet bij fit 20 sporten kunnen bij mij langskomen.
Dus, ook als u niet lid bent van fit 20 bent u van harte welkom op deze nieuwe locaties!

Aarweg 1A
8071 WV Nunspeet

Daltonstraat 17
3846 BX Harderwijk

Grote Voort 293A
8041 BL Zwolle

Wil jij je;
energiek voelen?
gezondheid verbeteren?
overtollige kilo’s verliezen?
persoonlijke begeleiding voor andere problemen?

Spreekt jou dit aan? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een gesprekje.