HEALTH CHECK UTRECHT

Wij bieden een Health Check aan die dmv een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen!

Health Check Utrecht ! En krijg een duidelijk inzicht in jouw gezondheid!

We krijgen de laatste weken enorm veel aanvragen voor het afnemen van een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB).Annet kon de vraag voor de bloedonderzoeken niet meer alleen aan en daarom werd Gonneke ook opgeleid om ook deze testen af te nemen. Na het volgen van een opleiding was het tijd om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Haar testpersoon was (geheel toevallig overigens) haar neef. Die had al een afspraak staan en vond het prima om als proefpersoon te fungeren.

Wat is energetisch?

Alle cellen in het lichaam hebben een cel-eigen energetische waarde (trilling). Deze energetische waarde worden via resonantie gemeten waarna een totaaloverzicht van de fysieke en mentale gezondheid zichtbaar wordt. Het apparaat zendt een orgaan specifieke trilling uit en ontvangt deze terug van het orgaan, het verschil tussen het gezonden en ontvangen signaal wordt omgezet waarna duidelijk te zien is hoeveel functieverlies er in een bepaalde cel is ontstaan. Bloed bevat ook energetische trillingen/waarde.

Hoe gaat het in z’n werk
We beginnen met het afnemen van bloed. Dus mondkapje op en handschoenen aan! We zetten een klein prikje in de vinger en daarna vang ik de druppeltjes bloed op in een buisje. Tot slot komen er nog 5 druppeltjes op een glasplaatje en that’s it. Daarna lopen we je klachtenpatroon door. Welke vitalityscore geef jij jezelf? Welke diagnose is er al door je huisarts /ziekenhuis gesteld? Welke klachten heb je? Welke medicijnen gebruik je?

Voor wie is een EMB test geschikt?
Iedereen die een motivatie heeft om een check-up te doen is geschikt voor een test. Of je het nou preventief wilt doen of als je gezondheidsklachten hebt. Het mooie van deze test is dat er niet alleen regulair maar juist ook complementair naar het ingestuurde bloed en naar jouw verhaal wordt gekeken. Ben je al bij je huisarts en in het ziekenhuis geweest maar is de oorzaak van je klacht(en) nog niet gevonden? Dan kan de EMB test je zo maar wel uitkomst bieden.

Wat meten we?

  • De gevoeligheid voor allerlei soorten voeding en andere stoffen
  • De gevoeligheid voor omgevingsfactoren als straling en energetische belasting
  • De gevoeligheid voor en belasting ten gevolge van toxines
  • De behoefte aan vitamines, mineralen, vetzuren, natuurgeneesmiddelen en bloesemremedies
  • Het energieniveau, de oorzaken en lokalisatie van energieblokkades
  • De aanwezigheid van virussen, bacteriën, schimmels en parasieten
  • De mentale en emotionele toestand van de cliënt, zowel bewust als onbewust
  • De lokalisatie en invloed van gebitsproblemen
  • De effecten en effectiviteit van de door cliënt gebruikte middelen en hun onderlinge samenhang

Je bloed wordt onderzocht

We sturen je bloed op naar het lab waar het wordt onderzocht en gemeten. Na ca. 2 weken ontvangen wij een uitgebreid testrapport. We lezen deze nauwkeurig door en halen jouw aandachtspunten er uit. Deze schrijven we uit in een verslag welke je per e-mail ontvangt. Ook plannen we een telefonische afspraak in en spreken we de uitslag met je door. We geven advies op het gebied van voeding, leefstijl en supplementen. De geadviseerde supplementen kun je bij ons bestellen en dan ga je aan de slag! Na drie maanden spreken we je graag nog een keer, om te horen of je klachten verminderd zijn. Ook adviseren we om een hertest af te nemen, om te zien of je waarden verbeterd zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij een health check? Ben je er klaar voor om je klachten aan te pakken? Bel of mail ons en we maken samen een afspraak! Tot snel!

foodcoach bloedonderzoek