THE FOODCOACH

Ik kan je helpen om balans in je leven te creëren
en in je voeding door Foodcoaching.

The Foodcoach Zwolle.

Welke voeding jouw lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren weet ik als geen ander. Jouw lichaam heeft uitgebalanceerde bouwstoffen nodig voor een gezonde leefstijl.

UW WELZIJN

Ik focus me niet alleen op diëten, want ons welzijn wordt sterk bepaald door wat we eten en hoe we eten. Hormonale disbalans is aan de orde van de dag. Heb je klachten en\of last van chronische vermoeidheid, pms, reumatische klachten, hoofdpijnen, darmklachten, eczeem, pcos, schildklierproblemen of last van overgangsproblemen? Heb je vage klachten of wil je op een gezonde manier afvallen zonder honger te hebben en die je vol kan houden?

Dan kan ik jou helpen.

BEWUST ZIJN

Door bewust om te gaan met onze dagelijkse voeding pakken we zelf de verantwoordelijkheid voor onze gezondheid. We gaan preventief te werk en proberen op deze manier de kwalen en ziekten buiten de deur te houden. Eventueel bestaande klachten gaan we ook te lijf. Als deskundige help ik je bij het ontwikkelen van een orthomoleculair voedingspatroon dat volledig past in je huidige eet- en leefpatroon.

Erkend Alternatief Therapeut

Het CAT is een multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten