The Foodcoach ook voor uw bedrijf

The Foodcoach ook voor uw bedrijf in Overijssel

Annet en Gonneke zijn beide natuurvoedingsdeskundige met meerdere diploma’s op het gebied van voeding & gezondheid. Gezonde voedingsadviezen en plannen maken voor cliënten is wat we doen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de kennis op het gebied van hormonen en het geven van reinigingskuren (detox). Ook kunnen we aan de hand van bloedonderzoek de oorzaak bepalen van diverse klachten. Ons doel? Door food coaching balans in je leven en voeding creëren.

COVID19
We leven in een onzekere periode, want COVID19 beheerst sinds dit jaar ons leven. Samenkomen in grote groepen is niet meer gewenst en thuiswerken geniet de voorkeur. Ondanks dat we allemaal zoveel mogelijk ons best doen om ons hier aan te houden blijven er veel besmettingen en zieken. Dat merken jullie ongetwijfeld ook aan het ziekteverzuimpercentage. Het versterken van het immuunsysteem is in deze tijd ontzettend belangrijk. En juist hierbij kan The Foodcoach helpen!

Bewustzijn
Want door bewust om te gaan met onze dagelijkse voeding pakken we zelf de verantwoordelijkheid voor onze gezondheid. We gaan preventief te werk en proberen op deze manier kwalen en ziektes buiten de deur te houden. Eventueel bestaande klachten gaan we ook te lijf. We geloven niet in een tijdelijk dieet maar we willen graag mensen leren een gezondere keuze te maken met betrekking tot voeding.

EMB-bloedonderzoek
Zijn er medewerkers die willen weten of ze een vitamine- of mineralentekort hebben? Loopt iemand al lange tijd met (vage) klachten maar weet degene niet waar dit vandaan komt? Vermoeidheid, futloos, hormonale disbalans, slaapproblemen, vergeetachtigheid, darmproblemen? Meten = weten!

Als kennismaking hebben we een leuke aanbieding voor een EMB-bloedonderzoek! Medewerkers kunnen nu voor een speciale actieprijs bloedonderzoek laten doen bij The Foodcoach. Zodat jullie het zelf kunnen ervaren.

Het lijkt ons leuk om nader kennis te maken! Zodat we een plan kunnen maken hoe we de gezondheid van uw medewerkers kunnen boosten. Een (online) lezing of workshop behoort onder andere tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

.

The foodcoach_Nunspeet_Harderwijk_Zwolle-voor-bedrijven