THE FOODCOACH

Wij kunnen je helpen om balans in je leven te creëren
en in je voeding door Foodcoaching.

Wie zijn wij?

Een dolenthousiast duo. De één bomvol ideeën en onwijs creatief, de ander geordend en gestructureerd. We zullen elkaar dus perfect aan! Beide evenveel passie voor voeding en gezondheid en het overbrengen van onze kennis op jullie!

Annet

Annet is eigenaresse van The Foodcoach. Naast de opleidingen natuurvoedingsdeskundige en kruidengeneeskunde, medische en psychosociale basiskennis heeft ze ook nog diverse cursussen gedaan op het gebied van hormonen, detoxen en energetische morfologische bloedtesten.

Gonneke

Na een aantal jaar verwaarlozen van mijn eigen lichaam werd mij langzaam duidelijk hoeveel invloed goede voeding kan hebben op je gezondheid. Deze interesse werd groter en groter en ik besloot een aantal jaar geleden de opleiding tot voedingsdeskundige te volgen. Na het afstuderen heb ik de opgedane kennis vooral toegepast binnen mijn eigen gezin en vriendenkring. Twee jaar geleden kwam ik via de sportschool in contact met Annet. Het klikte meteen tussen ons. We hebben dezelfde visie op voeding en gezondheid en dezelfde opleiding gevolgd. Van het één kwam het ander.. En inmiddels mag ik mezelf ook Foodcoach noemen! We bruisen samen van de energie en hebben veel leuke plannen! Ik vind het heerlijk om mensen om mij heen te inspireren en te motiveren met een duidelijk doel: balans creëren in je leven door middel van voeding. Zien we je binnenkort?